Lauantai 18.3
Täällä hotellilla keittiölle töihin tullessa kaikki ihmiset
käydään läpi ja tervehditään ja kätellään/koputetaan selkään yms. Hieno tapa
ainakin omasta mielestä ja pitää porukan hyvin tiiviinä! Muutenkin kulttuuri
täällä on hieman erilainen. Kaikkia tervehditään aina! Hola! Buenos dias/tardes
aina syömään tullessa tai käytävillä törmätessä. Aina kysellään kuulumisia ja
niin edelleen… Itsellä alussa tuon kanssa oli älyttömästi vaikeuksia, mutta nyt
olen päässyt hommaan vähän paremmin kiinni! Töissä olen päässyt tekemään vähän
paremmin erilaisia hommia. Piffejä altaalla asiakkaille onkin paistellut
muutamat viimeiset päivät: MASTA CHEF JERE ”HERE, niinku paikalliset sanoo”!
Espanjaakin vähän enemmän on tullut opittua ja töissä yleensä kielenä toimiikin
spanglish. Vapaat on ollut kiertelemistä ja uuden näkemistä! Lähden vähän ennen ysiä aamusta bussilla johonkin. Takaisin palaan yleensä siinä klo:18-20.
Hotellilla ei kyllä halua viettää yhtään ylimääräistä aikaa vapailla…
Muutamina päivinä on ollut vähän rankempaa ja ei ole oikein
mikään kiinnostanut ”yleensä johtunut siitä, kun ei ole töissä ymmärtänyt
jotain ja sitä kautta tullut pieni turhautuminen”. Onneksi yleensä seuraava päivä
on taas huomattavasti parempi! Edellä mainittuja tunteita kun oppisi vähän paremmin
analysoimaan ja pääsemään niistä yli hieman nopeammin! Ehkäpä sitä oppii tässä
ajan kanssa sitäkin!
Harjoittelijoita täällä on pitkälti toistakymmentä, mutta
ainut suomalainen täällä olen! Niin juu ja mulla on nyt kämppiskin!
Ranskalainen Kevin, joka on harjoittelussa markkinoinnissa!
Nyt kun sain tämän wifin koneella jotenkin toimimaan voisi muutaman kuvankin pistellä!
Seinäjoki lähdön hetkellä
Praha
Lanzaroten pääkaupunki, Arrecife saapumispäivänä
No comments:
Post a Comment