Saturday, March 18, 2017

Vähän erilainen työskentely-ympäristö

Lauantai 18.3
Täällä hotellilla keittiölle töihin tullessa kaikki ihmiset käydään läpi ja tervehditään ja kätellään/koputetaan selkään yms. Hieno tapa ainakin omasta mielestä ja pitää porukan hyvin tiiviinä! Muutenkin kulttuuri täällä on hieman erilainen. Kaikkia tervehditään aina! Hola! Buenos dias/tardes aina syömään tullessa tai käytävillä törmätessä. Aina kysellään kuulumisia ja niin edelleen… Itsellä alussa tuon kanssa oli älyttömästi vaikeuksia, mutta nyt olen päässyt hommaan vähän paremmin kiinni! Töissä olen päässyt tekemään vähän paremmin erilaisia hommia. Piffejä altaalla asiakkaille onkin paistellut muutamat viimeiset päivät: MASTA CHEF JERE ”HERE, niinku paikalliset sanoo”! Espanjaakin vähän enemmän on tullut opittua ja töissä yleensä kielenä toimiikin spanglish. Vapaat on ollut kiertelemistä ja uuden näkemistä! Lähden vähän ennen ysiä aamusta bussilla johonkin. Takaisin palaan yleensä siinä klo:18-20. Hotellilla ei kyllä halua viettää yhtään ylimääräistä aikaa vapailla…
Muutamina päivinä on ollut vähän rankempaa ja ei ole oikein mikään kiinnostanut ”yleensä johtunut siitä, kun ei ole töissä ymmärtänyt jotain ja sitä kautta tullut pieni turhautuminen”. Onneksi yleensä seuraava päivä on taas huomattavasti parempi! Edellä mainittuja tunteita kun oppisi vähän paremmin analysoimaan ja pääsemään niistä yli hieman nopeammin! Ehkäpä sitä oppii tässä ajan kanssa sitäkin!
Harjoittelijoita täällä on pitkälti toistakymmentä, mutta ainut suomalainen täällä olen! Niin juu ja mulla on nyt kämppiskin! Ranskalainen Kevin, joka on harjoittelussa markkinoinnissa!
Nyt kun sain tämän wifin koneella jotenkin toimimaan voisi muutaman kuvankin pistellä!
 
Seinäjoki lähdön hetkellä
 
Praha
 
Lanzaroten pääkaupunki, Arrecife saapumispäivänä
 
Instagram: Jerleht
Snapchat: Jerleht

 

No comments:

Post a Comment