Sunday, March 12, 2017

Sunnuntai 12.3.2017

Tänään on viimeinen iltavuoro ja huomenna olisi sitten yksi vapaa! Päivistä täällä on aivan sekaisin ja vähän piti miettiä, että mikä viikonpäivä tänään taas olikaan. Töitä tehdään silloin kun listaan on merkitty ja viikonlopuilla ei täällä oikeastaan ole mitään merkitystä keittiöllä. Keittiöllä hommat on sujunut vähän paremmin, vaikka välillä tuntuu siltä, että olen enemmän tiellä kuin avuksi. Toisaalta töitä on vasta vähän takana niin ei paljoa voi oikein odottaa ja harjoittelemassahan täällä ollaan! Espanjaa oppii joka päivä lisää ja muut työntekijät auttavat hyvin siinä prosessissa! Yo habla mas espanol todos los dias! Kommunikointi keittiöllä muodostuu suureksi osaksi käsimerkeistä, espanjasta ja muutamasta sanasta englantia.

Työt ovat muodostuneet paljolti pilkkomisesta, siivuttamisesta ja buffetin täytöstä! Muutamiin salaatteihin olen päässyt esillepanoa myös tekemään, joten jotain siltäkin saralta! Mitä buffettiin tulee niin tuo illan ruokailu kestää sellaisen 3 tuntia ja ruokalajeja on aivan järjetön määrä. Näyttävämpiä kylmiä ruokia on 8 erilaista ja siihen päälle vielä normaalit siivutetut tomaatit ja sipulit yms… Lämpimiä ruokia on noin 10 erilaista ja 3 eri pitsaa. Siihen vielä jälkiruoat, jäätelöt, hedelmät, leivät, juustot, jne, niin sitä tavaraa on käsittämätön määrä!

Täytyy tässä kai ruveta miettimään, että mitä sitä huomiselle päivälle keksisi tekemistä! Tal vez voy a ir a las montanas, eli ehkä lähden vuorille!

No comments:

Post a Comment