Monday, March 6, 2017

Ekat päivät töissä!

Maanantai 6.3.2017

Ensimmäiset fiilikset töistä ovat hieman ristiriitaiset, vaikka työtehtävät ovatkin olleet suhteellisen monipuolisia! On tehty täyttöjä aamun buffettiin, siivutettu lihaa tarjolle ja olen siihen kuuluisaan perunankuorinta osastoonkin jo päässyt. Ongelma vaan tuntuu olevan tuon kielitaidon kanssa. Kieltä kun en kunnolla osaa niin välillä on hieman avuton olo ja tuntuu, että kaikki pitää kädestä pitäen näyttää... Uusia sanoja sanavarastoon tulee joka päivä lisää ja joitain asioita ihmisille jo saan selvitettyäkin. Tässä nyt on kuitenkin viisi kuukautta aikaa opetella niin eiköhän se siitä!

Hotellin kylpylä, jossa sijaitsee myös sali, on työntekijöillä käytössä 37 euron kuukausihintaan. Olenkin siis joka päivä töiden jälkeen sinne suunnannut. On hieman erilaista kävellä salille palmujen alla auringonpaisteessa, kuin pimeässä räntäsateessa! Vapaapäivät, kuten tämän päivän, olen käyttänyt reissaamiseen ja Lanzaroten eri kaupunkeihin onkin jo hyvin tutustuttu.

Henkilökunnan ruokailut suoritetaan suhteellisen karussa huoneessa kellarissa ja hyvin piilossa kaikilta asiakkailta. Ruoka henkilökunnallakin on ihan hyvää ja ravitsevaa, sekä jätskiä on aina tarjolla jälkiruoaksi! Saattaa olla, että tulen täältä pois suhteellisen turvonneena… Henkilökunta ei saa oleskella hotellin altailla taikka ravintoloissa vapaa-ajalla, joka nyt on ihan ymmärrettävääkin. Asiasta ei kyllä sopimuksia tehdessä puhuttu mitään, joten pieni illuusio oli päällä tänne tullessa. Neljän kilometrin päässä Puerto Del Carmenissa on onneksi hyvä biitsit, joissa makoilla!

Buenos dias y hasta luego!

Instagram: jerleht
Snapchat: jerleht

No comments:

Post a Comment