Edellisellä viikolla työskentelin tapahtumissa kolmena päivänä
ja päivät venyivätkin 9-10 tuntisiksi. Työskentely kuitenkin on hieman erilaista
kuin buffetissa työskentely, joten se oli mukavaa vaihtelua. Ensimmäisenä
päivänä eli perjantaina tarjoilu oli 70 henkilölle, lauantaina 150 henkilölle ja
sunnuntaina 70. Perjantai ja lauantai olivat tarjoiluja lautasannoksina, joten
hommaa, sekä pientä näpertämistä niissä oli kyllä todella paljon. Muuten olen
työskennellyt lähinnä kylmällä puolella iltavuorossa. Uusia hommia olen
sielläkin päässyt tekemään, joten mielenkiintoa on työhön tullut hieman lisää.
Porukkaa keittiöllä on tällä hetkellä todella paljon ja itsellä onkin
vaikeuksia ottaa hieman rennommin töissä. 3 kuukautta väännettiin todella kovaa
ja hirveällä tahdilla, joten siitä on vaikeuksia irtaantua. Töitä tässä on
enään pari viikkoa jäljellä, joten vähiin käy ennen kuin loppuu!
Vapaat oli viime viikolla tiistaina ja keskiviikkona, sekä
sunnuntaina. Sunnuntain vapaan sain takautuvasti, koska reilu kuukausi sitten tein
viikon yhdellä vapaalla. Tiistain vietin vain rannalla maaten ja rentoutuen.
Keskiviikkona lähdettiinkin muiden harjoittelijoiden (Kimin, Ilzen ja Donnan)
kanssa autolla kiertämään saaren eteläistä osaa. Auton vuokraus + bensat
kustantivat 40e ja kun sen jakaa neljällä niin hintaa reissulle ei paljoa
kertynyt! Itselle uutena kokemuksena tuli vain Volcan El Cuervon vanha
purkautunut tulivuori, johon pääsi sisälle kiertämään. Lisäksi kävimme El
Golfon järvellä, Los Hervideroksella, Los Salinaksen suolakentillä, Los
Charconeksen luonnonaltailla ja Playa Papagayolla. Päivä oli siis suhteellisen
täynnä ja nähtävää riitti! Lauantaina lähdettiinkin isolla porukalla töiden
jälkeen juhlimaan Puerto Del Carmeniin. Ilta venyikin aamun puolelle ja nukkumassa
taisin olla aamulla noin klo: 8.30. Sunnuntai menikin sitten nukkuessa ja
Spassa aurinkoa ottaessa!
Eiköhän sitä tarinaa taas tässä ollut! Tsekkaa myös
Snapchat: Jerleht ja Instagram: Jerleht!
Lauantain tapahtuman satoa!
Volcan El Cuervo
Los Charcones
Los Hervideros
No comments:
Post a Comment