Social media

Thursday, July 6, 2017

Fuerteventura ja Isla de Lobos (torstai 6.7.2017)

Töissä on mennyt aika normaalisti ja töitä on niin paljon kuin vaan kerkeää tekemään! Iltavuorossa ja tapahtumissa olen nyt lähinnä työskennellyt. Tapahtumat ”evento” on jokaisella kerralla hieman erilainen, joten se on kyllä mukavaa vaihtelua! Tällä viikolla työskentelen kolmessa tapahtumassa, joten hieman jännityksellä odottelen mitä on luvassa!

Viime viikon vapailla toisen päivän ”tiistain” vain otin rennosti ja kävelin pitkin Puerto Del Carmenin katuja. Keskiviikkona oltiinkin sovittu täällä jo lopettaneen harjoittelijan, Davisin kanssa, että kierretään vähän saarta. Davis lopetti täällä noin 3 kuukautta sitten, mutta muutti Tiakseen ja jäi työskentelemään Puerto Del Carmeniin. Löydettiinkin vielä yksi paikka, jossa en ollut käynyt! Los Charconeksen luonnonaltaat, jotka olivat kyllä aivan älyttömän hieno kokemus!

Tälle viikolle suunnittelinkin jo hieman isompaa reissua Fuerteventuralle. Tiistaina lähdinkin hotellilta vuokra-autolla noin klo: 5.30 kohti Playa Blancaa, josta lautta Fuerteventuralle lähtee. Fuerteventuralla suuntasimmekin kahden muun harjoittelijan kanssa ”Kim ja Monika”, kohti saaren eteläosaa ja Morro Jablen kaupunkia. Matkalla kävimme myös Faro de La Entalladan majakalla! Morro Jablen kaupungissa kävimme syömässä ja hieman ostoksilla. Itse tosin en löytänyt muuta kuin magneetin… Morro Jablesta matka jatkui kohti Ajuyn kaupunkia ja siellä sijaitsevia luolia. Luolat olivat älyttömän hieno näky ja niiden sisälle pääsi kävelemään pitkän matkaa! Cuevas De Ajuista matka jatkui Morro Velosan näköalapaikan kautta kohti Corralejoa.

Corralejosta lauttani Isla de Lobokselle lähti 17:30, joten siihen oli kerettävä! Kim ja Monika lähtivät Corralejosta takaisin Lanzarotelle, koska heidän piti olla töissä seuraavana päivänä. Isla de Loboksella, yöpaikan kokoon saatuani, kiersin halkaisijaltaan 2km olevan saaren ympäri. Nukkumassa olin siinä hieman kymmenen jäljistä illalla. Aamulla heräsinkin sitten 6:30, pistin kamat kokoon ja suuntasin kohti saaren ainutta hieman suurempaa vuorta (127m), Mountain of Calderaa. Huipulla aamupalan syötyäni lähdin kohti Loboksen Playa De La Conchaa. Siellä pääsinkin aamu uinnille ja nauttimaan suorasta näkymästä Corralejoon! Lautta takaisin Corralejoon lähti aamulla 10:15 ja vartin matkaamisen jälkeen olinkin Fuerteventuralla! Oli kyllä yksi keinuttavimmista laivamatkoista ikinä!

Keskiviikkona kerkesin vielä nähdä Aquas Verdesin luonnonaltaat, Los Molinoksen luolat ”valitettavasti nousuveden takia en sisälle luoliin päässyt”, Barranco Encantadon hiekka/kivi muodostumat ja viimeiseksi El Cotillon kaupungin ja sen rannat!

Tämä reissu oli näillä näkymillä tämän harjoittelun viimeinen ”iso” reissu ja loput vapaani käytän älyttömän rusketuksen hommaamiseen! Kämppäkaverini Kevinkin päätti jo harjoittelunsa, joten yksin asutaan taas!

Seuratkaa matkaa myös seuraavista paikoista!

Snapchat: Jerleht

Instagram: Jerleht

Los Charcones (Lanzarote)

 Cuevas De Ajui (Fuerteventura)

 Parque Natural, Islote de Lobos (Isla de Lobos)

 Faro de Martino (Isla de Lobos)

 Barranco Encantado (Fuerteventura)

Faro de La Entallada (Fuerteventura)

No comments:

Post a Comment