Monday, April 17, 2017

Maanantai 17.4.2017


Taas olisi viikko viimeisestä päivityksestä kulunut. Aika menee täällä hurjaa vauhtia (tosin töissä hitaammin kuin vapailla)! Töissä on ollut paljolti samoja hommia kuin aikaisemmin. Aamuvuorossa olin viime viikon tosin kokonaan. Aamuvuoron aamupalan työporukka on huomattavasti nihkeämpää kuin iltavuorossa ja siksi aamupalalla työskentelystä en suuremmin piittaakaan. Lisää työvoimaa ollaan töihin saatu ja ruokatauotkin ovat palautuneet, joten valoa tunnelin päässä on!
Vapaat viime viikon osalta osuivat perjantaille ja lauantaille. Perjantaina vuokrattiin neljän muun harjoittelijan kanssa auto ja kierrettiin saarta ylhäältä alas. auton vuokrauksen hinta oli 31 euroa ja kun sen jakaa viiteen osaan niin eipä siitä paljoa jää. Bensan hinta on siinä 1e/litra, joten rauhassa voi ajellakin! Vuorien välissä jyrkillä teillä ajellessa maisemat ovat kyllä aivan uskomattomat! Illalla satuttiin juuri auringonlaskun aikaan olemaan näköalapaikalla ja oli kyllä kaunista!
Lauantaina oli Fuerteventuran vuoro ja sitä kierrettiin paikallisen matkanjärjestäjän avustuksella. Bussilla kierrettiin noin 8 kaupunkia Fuerteventuralla ja aika pitkälti puolessa välissä saarta käytiin. Matka kesti 9-10 tuntia ja maksoi 42 euroa. Fuerteventura on noin kaksi kertaa Lanzaroten kokoinen saari, mutta siellä asuu vain noin 95 000 ihmistä kun Lanzarotella noin 140 000 ihmistä. Hyviä paikkoja tuli nähtyä, mutta paremmin kiertääkseen täytyy kyllä 2 päivää ja autovuokraan varautua.
Eiköhän sitä tässä jo ollut tarpeeksi asiaa tälle kertaan! Matkaa voi seurata myös alla mainituista sosiaalisen median kanavista!
Instagram: Jerleht
Snapchat: Jerleht
El Golfo
 Mirador de Guinate
 Minä ja Pargue Natural Corraleijo, Fuerteventura

No comments:

Post a Comment